SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Munt-Online
Gratis historisch cultureel erfstuk cadeau!
Strikt gelimiteerde originele Zilverbon 1 gulden 1938 GRATIS beschikbaar voor u
Gratis Zilverbuin uit 1938
Gratis Zilverbuin uit 1938

Ja, ik wil graag een originele en authentieke 1 Gulden ZILVERBON uit 1938 bestellen!

De zilverbon uit 1938 is geïntroduceerd vlak voor de start van de Tweede Wereldoorlog. De economie is in die tijd op sterven na dood en de almaar toenemende spanningen in Europa doen mensen massaal het beschikbare zilvergeld oppotten. De Nederlandse overheid besluit Zilverbonnen uit te geven om het betalingsverkeer niet tot stilstaan te laten komen. Een waardebon die op een bepaald moment inwisselbaar is voor zilveren munten.

Specificaties

Kwaliteit
Zeer Fraai
Uitgevend land
Nederland
Jaar van uitgifte
1938
Nominale Waarde
1 gulden
Limitering
Max. 1 gratis originele Zilverbon per huisadres

Deze zilverbon uit 1938 is origineel en daadwerkelijk in omloop geweest: Het heeft werkelijk gediend als betaalmiddel in Nederland. Dit nationaal historisch erfgoed kent dan ook gebruikssporen, wat de authenticiteit alleen maar benadrukt.

Zilverbon 1938
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels voor vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.